Oslo-Lillehammer. Del 1

En vandring gjennom bygd og by.
Etter en uke i Oslo var jeg veldig klar for å «hit the road» igjen. Denne gangen langs pilegrimsleden. 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

Det var tungt å komme i gang, kroppen kjentes tung og treig ut etter en uke med hvile. Men, det var godt å fortsette mot Trondheim!

Første natta tilbragte jeg i en gapahuk jeg fikk låne av en bonde. Sammen med en selskapsyk hest og x-antall sau. Det ble mye klingeling og lite soving den natta. 😄

Dagen etter våknet jeg til bekymrede meldinger om ekstremvarsel, og ventet tornado, lyn, torden, flom og store mengder regn.

Det fine for meg var at jeg skulle møte to jeg har hatt kontakt med gjennom instagram, og de tok meg med på skogstur først, og etter det overnattet jeg hos den ene så jeg slapp å ligge i telt i det dårlige været.
Så var det videre vandring. Mye regn og ustabilt vær. Det er ikke å se bort fra at det sinker turen. Lite fristende å pakke ned klissvåt telt for å sette det opp igjen på ett nytt klissvått sted. Derfor har jeg benyttet meg av noen av pilegrimsherbergene for å tørke opp innimellom.

Det absolutte høydepunktet var å overnatte i ett kloster hos to nydelige eldre nonner. Selv om jeg var der i knapt ett halvt døgn så satte de så vakre spor i meg at uansett hvor dritt denne lange turen skulle bli så er det verdt det, bare for de timene hos dem. ❤️
Så jeg levde på en opptur noen dager etter dette.

– og enda mere regn.
Så mye regn at jeg la inn årene og overnattet to netter i «veslebua» på Hekshusstranda camping. En regnponcho som ikke holder ute vannet lengre fristet ikke til vandring.

Så var det videre til Gjøvik, der jeg fikk besøk av Rita, som begynte å gå fra Lindesnes sammen med meg. Hun kom med nye forsyninger og tok med seg ting jeg ikke trengte lengre til Oslo.
Vi hadde noen koselige timer sammen, og jeg følte virkelig på at jeg var oppladet med god energi og pågangsmot.
Enn så lenge…
Resten av dagen, og videre vandring mot Lillehammer gikk ikke helt som planlagt, men jeg skal skrive mer om det i del 2.

En veldig selskapsyk og vennlig hest. 💕

De her to solstrålene fikk jeg være sammen med i ett par døgn. 😀

På Toten vet de hvordan insektshotellene skal bygges, men jeg grøsser med tanken på hva slags innsekter det er som legger egg her. 😬🕷️🐜🐛🦋🐞🐝