Om meg 

Jeg lurer alltid på hvordan jeg skal beskrive meg selv. Alder, kjønn og bosted? Yrke, sivilstatus, antall barn? Alt, ingenting?Kanskje det er akkurat det som beskriver meg. Tenkende, grublende, alvorlig med masse humor og til tider en sarkastisk «edge» som sparker oppover i systemene.

Ord kan si så mye eller ingenting. Det er måten man setter dem sammen som rører oss, på godt og vondt. Så jeg kan ikke skrive om annet enn det som engasjerer meg, og som jeg håper kan være til nytte og hjelp for andre også. 
Bloggen er for meg ett viktig verktøy for å komme ut i verden med ett vanskelig tema som har vært skjult i altfor mange år. Det er ikke lett, men kampen mot seksuelle overgrep som rammer barn MÅ bli ett av de viktigste satsningsområdene på denne planeten. Jeg snakker av dyrekjøpt personlig erfaring. Det er ødeleggende og knuser hele fremtiden til ett menneske. Og, det synes ikke utenpå.

Ellers så er mine lidenskaper, friluftsliv og fotografering. Skriving, håndverk og håndarbeid. Alt som gir meg glede i hverdagen.
Håper du finner noe interessant her, og du er velkommen tilbake og til å følge meg. 🙂