Miljøskifte.

Endelig ble det vinter. Med kuldegrader og ikke minst, sooool! Jeg tror vi nordlendinger glemmer fort. Ett par dager med fint vær så er måneder med uvær glemt, og vi føler at HELE vinteren har vært fantastisk. I motsetning til de som som lett foraktelig sier, «det her, det kommer ikke til å vare lenge» eller de som tror at med en gang det begynner å regne så er det en slags straff for tidligere godvær «ja, det var det jeg sa, FÅR vi finvær i mai så blir det en dårlig sommer!» Og slår i bordet med en  tilfredsstilt mine over å ha rett! 😄

Jeg tror jeg holder meg til den første, og med lett vær-amnesi nyter godværet nettopp når det er her, uten tanke for hvordan det har vært eller kommer til å bli. ❄️

Men akkurat nå sitter jeg på toget fra Oslo til Vikersund. Etter to speeddater med venninner mellom fly og tog. Bort fra vakkert lofotvær til vakkert østlandsvær. Jeg har kost meg de siste dagene med kjæreste og gode venner både nye og gamle, og fått ladet opp til tre mnd beinhard jobbing på Modum Bad. Det blir spennende på mange måter, men har troen på at det vil gjøre ting bedre. 

Lofotfjellene får roser i kinnene av solnedgangen. 

Lurer på når jeg får neste mulighet til å bade. Kanskje jeg går fra å bade i Vestfjorden til å hoppe i Tyrifjorden. Eller så håper jeg Modum BAD kan leve opp til navnet sitt. 😉


Siste kjærestetur gikk til Hoven. 


Jeg skriver mye, men har ikke vært så veldig aktiv på bloggen. Mye fordi det er mye jeg ikke er klar for å dele. Får se etterhvert hvor mye det blir mens jeg er her. Ha en fortsatt fin vinter alle sammen. ❤

2 kommentarer om “Miljøskifte.

  1. ephemeropteras sier:

    Har fulgt deg på instagram, og ville bare si lykke til 😊 Modum Bad er en fin plass og vil tro at du finner plasser å bade ikke veldig langt unna ❤ Har en nær meg som fikk tilbake livet, so to speak, etter et opphold der.
    Og Lofoten er der når du kommer hjem, bare hakket mer sommerlig 🌻

    Liker

Kommentarer er stengt.