Påtvunget lykke, rikdom og stressmestring.

I det siste så har Facebook bestemt at jeg trenger tilbud om webbaserte onlinekurs om stressmestring, hvordan bli lykkelig, hvordan manifestere eget hus på egen strand, og for ikke å glemme, kunsten å bli steinrik. 😄

Jeg har nå satt meg ned og seriøst prøvd å se om det kan være noe i disse tilbudene, og funnet ut følgende:

For det første, så får videoene meg til å lure på om dette er seriøst eller en parodi?

Jeg blir stressa.
Av stressmestring og påtatt (for meg er det det) engasjement, intenst toneleie og innstuderte bevegelser. Som igjen gjør at jeg ikke tror på dem. Det blir for fantastisk.

Jeg blir lei meg av en så intens «lykke» som påpeker at hvis jeg ikke bestemmer meg, tar grep, tenker positivt, så blir jeg ikke lykkelig. Altså, JEG er feil. Som ikke gjør denne kunsten på den måten de er overbevist om.

En annen ting jeg har lært er at hvis du skal manifestere deg rik, så må du ikke melde deg på gratiskursene (lokketilbudene) for da blir det veldig dyrt etterhvert og du forblir ikkesteinrik.

Mitt forslag er, bruk heller pengene på å invitere noen på kaffe, kos med en hund, hopp i søla og snakk med en venn.
Forresten så er det visst gratis til og med. 😊💖

Nå skal jeg gå ned i fjærsteinene og ta meg en kaffe. Det ble visst ikke strand på meg i dag.

DCIM100GOPROG0041278.