Velkommen til meg.

I fjor høst begynte jeg å skrive på bloggplatformen «blogger» og var veldig fornøyd med utseendet, men dessverre så kan jeg bare bruke PC for å legge inn nye innlegg, eller en dårlig versjon på telefon. Så derfor ser jeg meg nødt til å flytte bloggen over på en plattform som støtter alle elektroniske duppeditter.
Nå har jeg flyttet over til wordpress, og tror at alt i alt vil det bli ett mye bedre samarbeid. (Sorry Blogger, vi lever i 2016 vet du…)

Velkommen til meg. Jeg er en dame på 48 år som bor i Lofoten. De tingene jeg engasjerer meg i er å finne måter å leve MED, og ikke mot psykiske lidelser. Spesielt utfordringene som er en følge av komplekse traumer. Jeg liker meg også veldig godt i naturen, og kjenner at det er en faktor i livet mitt som fungerer som medisin for meg.
Hvis jeg i tillegg kan inspirere, engasjere, berøre, hjelpe andre til å stå frem, eller føle seg litt mindre alene med sine plager så oppnår jeg mye av det jeg ønsker med denne bloggen.

DCIM100GOPROG0010205.